КУПУВАМ ДОМАШНО

КУПУВАМ ДОМАШНО

Почитувани,

Издавачката куќа ЕДУКА МАК се вклучува во акцијата „КУПУВАМ ДОМАШНО“. На оваа страница со вашите картички сосема безбедно можете да купувате македонски производи. Најголемиот дел од нашите изданија се напишани од наши македонски автори. Подарете им на вашите деца нешто интересно и едукативно. Слободно направете избор! Вклучете ја и книгата во изборот! Воедно можете да го искористите и големиот летен online ПОПУСТ на нашите изданија кој ЕДУКА МАК ќе го овозможи за вас до 15.08.2020 година.

Бидете и вие дел од оваа акција затоа што И КНИГАТА Е ДОМАШЕН ПРОИЗВОД!

Со почит,

ЕДУКА МАК

ЕДУКА МАК Книжарница © 2020. UKION SHOPS