ЕДУКА МАК

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-27%
Бајка за едно тажно глувче
„БАЈКА ЗА ЕДНО ТАЖНО ГЛУВЧЕ“ е нова илустрирана книга за деца, бајка во стихови. Сонот на тажното гл..
220 ден.160 ден.
без ДДВ: 152 ден.
-27%
Бела и Зборко
„БЕЛА и ЗБОРКО“ е нова илустрирана книга, раскази за деца. Оваа е приказна за мачката и папагалот ко..
220 ден.160 ден.
без ДДВ: 152 ден.
Мозаикот на Деби Му
Мозаикот на Деби Му е модерна збирка на раскази наменети за деца на возраст од 9 годи..
160 ден.
без ДДВ: 152 ден.
Растеме со љубов
Раскази за деца од предучилишна возраст. ..
150 ден.
без ДДВ: 143 ден.
-20%
Шарен детски свет
Сликовницата ШАРЕН ДЕТСКИ СВЕТ е збирка на 13 илустрирани драмски текстови, наменети за деца од пред..
250 ден.200 ден.
без ДДВ: 190 ден.
Боенка - Животни
Едукативна боенка во која, покрај боењето и поврзување на точки, детето изучува поими, зборови...
100 ден.
без ДДВ: 95 ден.
Деби Му го разбуди бувчето
Деби Му го разбуди бувчето е модерна збирка на раскази наменети за деца на возраст од 9 го..
160 ден.
без ДДВ: 152 ден.
Kujtesa matematikore 4-5 vjec
Doracak për moshën parashkollore. Едукативен и интегриран прирачник по математика за деца од пред..
280 ден.
без ДДВ: 267 ден.
Учам германски јазик и патувам
УЧАМ ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК И ПАТУВАМ е едукативна сликовница за деца во која главниот лик СУПЕР СМЕШКА сак..
200 ден.
без ДДВ: 190 ден.
Kujtesa matematikore 5-6 vjec
Doracak për moshën parashkollore. Едукативен и интегриран прирачник по математика за деца од пред..
320 ден.
без ДДВ: 305 ден.
-27%
Волшебното моливче
Сликовницата „Волшебното моливче“ низ приказна ги воведува децата во една возбудлива авантура преку ..
220 ден.160 ден.
без ДДВ: 152 ден.
-12%
Весели песни со букви лесни
Сликовницата е одлична идеја, преточена во лесно разбирливи детски стихови и преку илустрации. Ваков..
250 ден.220 ден.
без ДДВ: 210 ден.
-32%
Стихувалки 2018 / 2019 / 2020 / 2021 / 2022
Збирка на поетски творби за деца ..
220 ден.150 ден.
без ДДВ: 143 ден.
Заспивалки
Книга - сликовница со музичко ЦД која содржи 10 авторски приспивни приказни и 10 приспивни песни. Те..
380 ден.
без ДДВ: 362 ден.
-25%
Земам стари работи
Приказна за едно сиромашно девојче кое мечтае да го оствари својот сон - да свири на органа. Билг..
200 ден.150 ден.
без ДДВ: 143 ден.
ЕДУКА МАК Книжарница © 2023. UKION SHOPS