КНИЖАРНИЦА

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-7%
Македонска илустрирана енциклопедија за деца
Оваа енциклопедија е наменета за деца над 5 годишна возраст. Во неа се обработени 39 тематски содржи..
900 MKD840 MKD
без ДДВ: 800 MKD
-9%
100 Илустрирани басни од ЕЗОП
Во оваа книга со наслов 100 ИЛУСТРИРАНИ БАСНИ ОД ЕЗОП, направен е избор на точно 100 кратки басни, в..
570 MKD520 MKD
без ДДВ: 495 MKD
100 Илустрирани басни од ЕЗОП (Тврд повез)
Во оваа книга со наслов 100 ИЛУСТРИРАНИ БАСНИ ОД ЕЗОП, направен е избор на точно 100 кратки басни, в..
650 MKD
без ДДВ: 619 MKD
Авантурите на мачорот Перко
Во оваа книга хронолошки се опишани некои можни и неможни случки, згоди и незгоди на мачорот Перко о..
180 MKD
без ДДВ: 171 MKD
Гатанки погодувалки - пишувалки
Оваа книга е наменета за деца од предучилишна и од рано училишна возраст. Во неа се дадени 81 гатанк..
160 MKD
без ДДВ: 152 MKD
Мозаикот на Деби Му
Мозаикот на Деби Му е модерна збирка на раскази наменети за деца на возраст од 11 годишни...
160 MKD
без ДДВ: 152 MKD
Бидејќи сум дете
Низ современи раскази и илустрации, оваа книга низ различни случки и настани во кои интерактивно уче..
150 MKD
без ДДВ: 143 MKD
Насмевка за петка
На интересен начин преку приказни и случки на Јан и Ина, се прикажани основните превентивни мерки ко..
150 MKD
без ДДВ: 143 MKD
Пчелки на ролерки
Збирка поезија за деца со илустрации и со хумористични и интересни стихови. ..
160 MKD
без ДДВ: 152 MKD
Разиграни чадорчиња
Поетска книга за деца, весела и оптимистичка, разбојна и разиграна, распеана и полетна. Вистинска по..
150 MKD
без ДДВ: 143 MKD
Весели песни со букви лесни
Сликовницата е одлична идеја, преточена во лесно разбирливи детски стихови и преку илустрации. Ваков..
150 MKD
без ДДВ: 143 MKD
Заспивалки
Книга со музичко ЦД која содржи 10 авторски приспивни приказни и 10 приспивни песни. Тема на приказн..
270 MKD
без ДДВ: 257 MKD
Подари ми насмевка - логопедска сликовница
Подари ми насмевка е логопедска сликовница која е наменета за децата за вежбање и учење на говор низ..
150 MKD
без ДДВ: 143 MKD
На пат за Таратамбо
На пат за Таратамбо е книга за деца  во која на пластичен, илустративен и стиховен начин се рас..
170 MKD
без ДДВ: 162 MKD
ЕДУКА МАК Книжарница © 2019. UKION SHOPS