КНИЖАРНИЦА

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Авантурите на мачорот Перко
Во оваа книга хронолошки се опишани некои можни и неможни случки, згоди и незгоди на мачорот Перко о..
180 MKD
без ДДВ: 171 MKD
Гатанки погодувалки - пишувалки
Оваа книга е наменета за деца од предучилишна и од рано училишна возраст. Во неа се дадени 81 гатанк..
160 MKD
без ДДВ: 152 MKD
-14%
Математички текнувалки 5-6 години
Едукативен и интегриран прирачник по математика за деца од предучилишна возраст со современа концепц..
280 MKD240 MKD
без ДДВ: 229 MKD
Мозаикот на Деби Му
Мозаикот на Деби Му е модерна збирка на раскази наменети за деца на возраст од 9 годи..
160 MKD
без ДДВ: 152 MKD
-17%
Шарен детски свет
Сликовницата ШАРЕН ДЕТСКИ СВЕТ е збирка на 13 илустрирани драмски текстови, наменети за деца од пред..
240 MKD200 MKD
без ДДВ: 191 MKD
Деби Му го разбуди бувчето
Деби Му го разбуди бувчето е модерна збирка на раскази наменети за деца на возраст од 9 го..
160 MKD
без ДДВ: 152 MKD
-17%
Kujtesa matematikore 4-5 vjec
Doracak për moshën parashkollore. Едукативен и интегриран прирачник по математика за деца од пред..
240 MKD200 MKD
без ДДВ: 191 MKD
-20%
Бидејќи сум дете
Низ современи раскази и илустрации, оваа книга низ различни случки и настани во кои интерактивно уче..
150 MKD120 MKD
без ДДВ: 114 MKD
Пчелки на ролерки
Збирка поезија за деца со илустрации и со хумористични и интересни стихови. ..
160 MKD
без ДДВ: 152 MKD
-14%
Kujtesa matematikore 5-6 vjec
Doracak për moshën parashkollore. Едукативен и интегриран прирачник по математика за деца од пред..
280 MKD240 MKD
без ДДВ: 229 MKD
-20%
Волшебното моливче
Сликовницата „Волшебното моливче“ низ приказна ги воведува децата во една возбудлива авантура преку ..
150 MKD120 MKD
без ДДВ: 114 MKD
Весели песни со букви лесни
Сликовницата е одлична идеја, преточена во лесно разбирливи детски стихови и преку илустрации. Ваков..
150 MKD
без ДДВ: 143 MKD
-20%
Шепни ми приказна
„ШЕПНИ МИ ПРИКАЗНА“ е сликовница со куси раскази наменета за деца. Текстот е стилски римуван, содржи..
150 MKD120 MKD
без ДДВ: 114 MKD
Заспивалки
Книга - сликовница со музичко ЦД која содржи 10 авторски приспивни приказни и 10 приспивни песни. Те..
270 MKD
без ДДВ: 257 MKD
ЕДУКА МАК Книжарница © 2019. UKION SHOPS