ЕДУКАТИВНИ ПРИРАЧНИЦИ

ЕДУКАТИВНИ ПРИРАЧНИЦИ

Едукативните интегрирани прирачници за деца од предучилишна возраст се компатибилни со принципите и аспектите на Програмата за рано учење и развој, со примена на холистичкиот пристап во интерпретацијата и анализата на содржините. Активностите се длабоко осмислени со различни илустративни и текстуални креативни решенија за интегрирање на целите и задачите од повеќе воспитно-образовни подрачја од различните аспекти на развојот на детската личност. Прирачниците се погодни за индивидуални активности на децата, за развој според индивидуално темпо и следење од страна на возрасните. Воедно даваат одлична можност за воспоставување интеракција и комуникација на релација дете - дете и дете - возрасен. Исто така сите овие прирачници се одобрени од Министерството за труд и социјална политика за употреба во детските градинки.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Екодете приказна плете
Прирачникот има за цел развивање свест кај децата од 4-6 годишна возраст за значењето и важноста на ..
150 MKD
без ДДВ: 143 MKD
Песни и сказни за овошја и зеленчуци разни
Сликовницата е можност на забавен начин децата да се стекнат со знаења за здрава храна, да ги препоз..
150 MKD
без ДДВ: 143 MKD
Ѕвони Ѕвон за Бон Тон
Со примена на овој прирачник се очекува децата да се стекнат со основни знаења за БОНТОНОТ, кои најд..
150 MKD
без ДДВ: 143 MKD
Моето семејство
Едукативен прирачник за деца, наменет за децата од предучилишна возраст. Овој прирачник го содржи мн..
150 MKD
без ДДВ: 143 MKD
Креативна игра 4-5
Едукативни интегрирани прирачници за деца од предучилишна возраст, компитабилни со принципите и аспе..
210 MKD
без ДДВ: 200 MKD
Креативна игра 5-6
Едукативни интегрирани прирачници за деца од предучилишна возраст, компитабилни со принципите и аспе..
330 MKD
без ДДВ: 314 MKD
ЕДУКА МАК Книжарница © 2019. UKION SHOPS