БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Почитувани купувачи, 

За секоја реализирана нарачка на наши изданија во вредност од над 1000 денари, испораката до вашата адреса на територијата на Република Македонија е БЕСПЛАТНА!

За нарачки направени до 16:00 часот во работни денови (понеделник - петок), пратката ќе биде испратена по брза пошта наредниот работен ден, а ќе пристигне следниот работен ден.

За територијата на град Скопје, доставата е наредниот работен ден.

Со почит,

ЕДУКА МАК ДОО Скопје

ЕДУКА МАК Книжарница © 2024. UKION SHOPS