ЕДУКАТИВНИ ПРИРАЧНИЦИ

ЕДУКАТИВНИ ПРИРАЧНИЦИ

Едукативните интегрирани прирачници за деца од предучилишна возраст се компатибилни со принципите и аспектите на Програмата за рано учење и развој, со примена на холистичкиот пристап во интерпретацијата и анализата на содржините. Активностите се длабоко осмислени со различни илустративни и текстуални креативни решенија за интегрирање на целите и задачите од повеќе воспитно-образовни подрачја од различните аспекти на развојот на детската личност. Прирачниците се погодни за индивидуални активности на децата, за развој според индивидуално темпо и следење од страна на возрасните. Воедно даваат одлична можност за воспоставување интеракција и комуникација на релација дете - дете и дете - возрасен. Исто така сите овие прирачници се одобрени од Министерството за труд и социјална политика за употреба во детските градинки.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-17%
Мини математички текнувалки 3-4 години
Едукативен и интегриран прирачник по математика за деца од предучилишна возраст со современа концепц..
300 ден.250 ден.
без ДДВ: 238 ден.
Математички текнувалки 4-5 години
Едукативен и интегриран прирачник по математика за деца од предучилишна возраст со современа концепц..
320 ден.
без ДДВ: 305 ден.
Математички текнувалки 5-6 години
Едукативен и интегриран прирачник по математика за деца од предучилишна возраст со современа концепц..
360 ден.
без ДДВ: 343 ден.
Kujtesa matematikore 4-5 vjec
Doracak për moshën parashkollore. Едукативен и интегриран прирачник по математика за деца од пред..
320 ден.
без ДДВ: 305 ден.
Kujtesa matematikore 5-6 vjec
Doracak për moshën parashkollore. Едукативен и интегриран прирачник по математика за деца од пред..
360 ден.
без ДДВ: 343 ден.
-20%
Екодете приказна плете
Прирачникот има за цел развивање свест кај децата од 4-6 годишна возраст за значењето и важноста на ..
250 ден.200 ден.
без ДДВ: 190 ден.
-20%
Песни и сказни за овошја и зеленчуци разни
Сликовницата е можност на забавен начин децата да се стекнат со знаења за здрава храна, да ги препоз..
250 ден.200 ден.
без ДДВ: 190 ден.
-20%
Ѕвони Ѕвон за Бон Тон
Со примена на овој прирачник се очекува децата да се стекнат со основни знаења за БОНТОНОТ, кои најд..
250 ден.200 ден.
без ДДВ: 190 ден.
-22%
4 годишни времиња
Интегрирана едукативна сликовница за годишните времиња  што нуди содржини за секое годишно врем..
320 ден.250 ден.
без ДДВ: 238 ден.
-20%
Моето семејство
Едукативен прирачник за деца, наменет за децата од предучилишна возраст. Овој прирачник го содржи мн..
250 ден.200 ден.
без ДДВ: 190 ден.
Креативна игра 4-5
Едукативни интегрирани прирачници за деца од предучилишна возраст, компитабилни со принципите и аспе..
350 ден.
без ДДВ: 333 ден.
Креативна игра 5-6
Едукативни интегрирани прирачници за деца од предучилишна возраст, компитабилни со принципите и аспе..
460 ден.
без ДДВ: 438 ден.
-20%
Наде и Нено учат за животните
Едукативната сликовница НАДЕ И НЕНО УЧАТ ЗА ЖИВОТНИТЕ наменета е за деца од 6 до 10 годишна воз..
350 ден.280 ден.
без ДДВ: 267 ден.
ЕДУКА МАК Книжарница © 2024. UKION SHOPS