КВИЗОВИ

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-15%
МАГНЕТИ
МАГНЕТИ ДИВИ ЖИВОТНИ: Кутијата содржи 24 магнети со илустрации на диви животни од нашите и од далечн..
1.950 ден.1.650 ден.
без ДДВ: 1.571 ден.
-17%
ВРТИ од А до Ш
„ВРТИ од А до Ш“ има за цел да одговори на програмската потреба за развојот на писменоста кај децата..
600 ден.500 ден.
без ДДВ: 476 ден.
-17%
КВИЗ АСОЦИЈАЦИИ
Квизот содржи 48 илустрирани задачи, „магичен прозорец“ за отчитување на точниот одговор и ливчиња з..
460 ден.380 ден.
без ДДВ: 362 ден.
-17%
КВИЗ ПАРОВИ
Квизот содржи 48 илустрирани прашања, „магичен прозорец“ за отчитување на точниот одговор и ливчиња ..
460 ден.380 ден.
без ДДВ: 362 ден.
-22%
КВИЗ ПРОНАЈДИ ГО НАТРАПНИКОТ
Квизот содржи 48 илустрирани задачи, „магичен прозорец“ за отчитување на точниот одговор и ливчиња з..
460 ден.360 ден.
без ДДВ: 343 ден.
КВИЗ ЗА ТЕКНУВАЛА
Квизот содржи 48 нумерирани илустрирани прашања, „магичен прозорец“ за исчитување на точниот одговор..
420 ден.
без ДДВ: 400 ден.
АЗБУКА
Дидактичка игра наменета за деца од 3 до 7 години. Целта е описменување низ игра по принципот „од по..
490 ден.
без ДДВ: 467 ден.
-9%
КВИЗ МАТЕМАТИКА
Оваа дидактичка игра е наменета за деца од 6 и повеќе години. Целта на играта е целосно совладување ..
460 ден.420 ден.
без ДДВ: 400 ден.
-12%
РАБОТИЛНИЦА КИЛИМ
Со оваа едукативна игра децата учат како да ткаат килими, шалчиња и друго на едноставен и интересен ..
420 ден.370 ден.
без ДДВ: 352 ден.
ЗАВРТИ БОЈА И ФОРМА
ЗАВРТИ БОЈА И ОБЛИК е едукативна дидактичка игра наменета за деца од 3 годишна возраст. Целта е дете..
460 ден.
без ДДВ: 438 ден.
-15%
СООБРАЌАЈ
СООБРАЌАЈ е едукативна дидактичка игра наменета за деца на возраст од 6+ години. Играта овозможува и..
460 ден.390 ден.
без ДДВ: 371 ден.
БЕТА 2
БЕТА 2 е едукативна дидактичка игра наменета за деца на возраст од 5+ години. Целта на оваа игра е з..
390 ден.
без ДДВ: 371 ден.
ЕДУКА МАК Книжарница © 2023. UKION SHOPS