СПИСАНИЈА ЗА ДЕЦА

СПИСАНИЈА ЗА ДЕЦА

Супер СМЕШКА е списание за деца, кое има за цел да одговори нанајновите светски барања и воспитно-образовни тенденции за едукација на децата низ игра и забава и да ги води кон нови сознанија со помош на содржини сообразени и својствени за возраста. Списанието кое излегува еднаш месечно  (септември-јуни) е одобрено за употреба во установите за деца со РЕШЕНИЕ од Министерот за труд и социјална политика на РМ и претставува своевидно дидактичко средство за реализација на програмски цели. Содржината во списанието ја следат програмата за рано учење и развој  и се компатибилни со возраста на детето и стандардите за рано учење и развој во Република Македонија, кои се меѓусебно сихронизирани и интегрирани како значајна основа во процесот на развојот на детето од предучилишна возраст.

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
ЕДУКА МАК Книжарница © 2024. UKION SHOPS