Производи на акција

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-20%
Шарен детски свет
Сликовницата ШАРЕН ДЕТСКИ СВЕТ е збирка на 13 илустрирани драмски текстови, наменети за деца од пред..
250 ден.200 ден.
без ДДВ: 191 ден.
-21%
Пчелки на ролерки
Збирка поезија за деца со илустрации и со хумористични и интересни стихови. ..
190 ден.150 ден.
без ДДВ: 143 ден.
-11%
Весели песни со букви лесни
Сликовницата е одлична идеја, преточена во лесно разбирливи детски стихови и преку илустрации. Ваков..
190 ден.170 ден.
без ДДВ: 162 ден.
-44%
Стихувалки 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Збирка на поетски творби за деца ..
180 ден.100 ден.
без ДДВ: 95 ден.
-28%
Земам стари работи
Приказна за едно сиромашно девојче кое мечтае да го оствари својот сон - да свири на органа. Билг..
180 ден.130 ден.
без ДДВ: 124 ден.
-12%
На пат за Таратамбо
На пат за Таратамбо е книга за деца  во која на пластичен, илустративен и стиховен начин се рас..
170 ден.150 ден.
без ДДВ: 143 ден.
-20%
4 годишни времиња
Интегрирана едукативна сликовница за годишните времиња  што нуди содржини за секое годишно врем..
250 ден.200 ден.
без ДДВ: 190 ден.
-20%
Моето семејство
Едукативен прирачник за деца, наменет за децата од предучилишна возраст. Овој прирачник го содржи мн..
150 ден.120 ден.
без ДДВ: 114 ден.
-17%
Како да црташ како уметник На Фарма
Забавни книги создадени во соработка со издавачката куќа "Mammoth World" од Индија, наменети за деца..
180 ден.150 ден.
без ДДВ: 143 ден.
-17%
Како да црташ како уметник Интересни цртани ликови
Забавни книги создадени во соработка со издавачката куќа "Mammoth World" од Индија, наменети за деца..
180 ден.150 ден.
без ДДВ: 143 ден.
-20%
Лина и Мина во шумската градинка
Лина и Мина во шумската градинка, сликовница со приказни за двете верверички-сестрички и нивните дож..
150 ден.120 ден.
без ДДВ: 114 ден.
-20%
Лина и Мина на прошетка во блиската шумичка
Лина и Мина - сликовница за две верверички сестрички и нивните доживувања. Преку многу воспитни елем..
150 ден.120 ден.
без ДДВ: 114 ден.
-10%
КВИЗ АНГЛИСКИ
Квизот по англиски содржи 96 нумерирани прашања, „магичен прозорец” за исчитување на точниот одговор..
390 ден.350 ден.
без ДДВ: 333 ден.
-7%
КВИЗ МАТЕМАТИКА
Оваа дидактичка игра е наменета за деца од 6 и повеќе години. Целта на играта е целосно совладување ..
420 ден.390 ден.
без ДДВ: 371 ден.
-33%
Bon Ton zil sesi çaliyor
Со примена на овој прирачник се очекува децата да се стекнат со основни знаења за БОНТОНОТ, кои најд..
150 ден.100 ден.
без ДДВ: 95 ден.
ЕДУКА МАК Книжарница © 2021. UKION SHOPS