ЕДУКА МАК

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Принцезата на книгите
„ПРИНЦЕЗАТА НА КНИГИТЕ“ е едноставна приказна, налик на бајка, полна со воспитни пораки и поуки за п..
180 ден.
без ДДВ: 171 ден.
Учам германски јазик и патувам
УЧАМ ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК И ПАТУВАМ е едукативна сликовница за деца во која главниот лик СУПЕР СМЕШКА сак..
200 ден.
без ДДВ: 190 ден.
Kujtesa matematikore 5-6 vjec
Doracak për moshën parashkollore. Едукативен и интегриран прирачник по математика за деца од пред..
360 ден.
без ДДВ: 343 ден.
-14%
Весели песни со букви лесни
Сликовницата е одлична идеја, преточена во лесно разбирливи детски стихови и преку илустрации. Ваков..
280 ден.240 ден.
без ДДВ: 229 ден.
-32%
Стихувалки 2018 / 2019 / 2020 / 2021 / 2022
Збирка на поетски творби за деца ..
220 ден.150 ден.
без ДДВ: 143 ден.
Заспивалки
Книга - сликовница со музичко ЦД која содржи 10 авторски приспивни приказни и 10 приспивни песни. Те..
480 ден.
без ДДВ: 457 ден.
Мојот лавиринт
„МОЈОТ ЛАВИРИНТ“ - ПОВЕЌЕ ОД ИГРА Оваа книга со загатки, со јасни упатства за децата има повеќе з..
120 ден.
без ДДВ: 114 ден.
Подари ми насмевка - логопедска сликовница
Подари ми насмевка е логопедска сликовница која е наменета за децата за вежбање и учење на говор низ..
150 ден.
без ДДВ: 143 ден.
-17%
labirinti Im
„LABIRINTI IM“ - MORE SHUM NGA LOJRAT Оваа книга со загатки, со јасни упатства за децата има пове..
120 ден.100 ден.
без ДДВ: 95 ден.
-25%
На пат за Таратамбо
На пат за Таратамбо е книга за деца  во која на пластичен, илустративен и стиховен начин се рас..
320 ден.240 ден.
без ДДВ: 229 ден.
Екодете приказна плете
Прирачникот има за цел развивање свест кај децата од 4-6 годишна возраст за значењето и важноста на ..
200 ден.
без ДДВ: 190 ден.
Песни и сказни за овошја и зеленчуци разни
Сликовницата е можност на забавен начин децата да се стекнат со знаења за здрава храна, да ги препоз..
200 ден.
без ДДВ: 190 ден.
Ѕвони Ѕвон за Бон Тон
Со примена на овој прирачник се очекува децата да се стекнат со основни знаења за БОНТОНОТ, кои најд..
200 ден.
без ДДВ: 190 ден.
-22%
4 годишни времиња
Интегрирана едукативна сликовница за годишните времиња  што нуди содржини за секое годишно врем..
320 ден.250 ден.
без ДДВ: 238 ден.
ЕДУКА МАК Книжарница © 2024. UKION SHOPS