ЕДУКА МАК

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-17%
Мојот лавиринт
„МОЈОТ ЛАВИРИНТ“ - ПОВЕЌЕ ОД ИГРА Оваа книга со загатки, со јасни упатства за децата има повеќе з..
120 ден.100 ден.
без ДДВ: 95 ден.
Подари ми насмевка - логопедска сликовница
Подари ми насмевка е логопедска сликовница која е наменета за децата за вежбање и учење на говор низ..
150 ден.
без ДДВ: 143 ден.
-17%
labirinti Im
„LABIRINTI IM“ - MORE SHUM NGA LOJRAT Оваа книга со загатки, со јасни упатства за децата има пове..
120 ден.100 ден.
без ДДВ: 95 ден.
-25%
На пат за Таратамбо
На пат за Таратамбо е книга за деца  во која на пластичен, илустративен и стиховен начин се рас..
320 ден.240 ден.
без ДДВ: 229 ден.
-20%
Екодете приказна плете
Прирачникот има за цел развивање свест кај децата од 4-6 годишна возраст за значењето и важноста на ..
250 ден.200 ден.
без ДДВ: 190 ден.
-20%
Песни и сказни за овошја и зеленчуци разни
Сликовницата е можност на забавен начин децата да се стекнат со знаења за здрава храна, да ги препоз..
250 ден.200 ден.
без ДДВ: 190 ден.
-20%
Ѕвони Ѕвон за Бон Тон
Со примена на овој прирачник се очекува децата да се стекнат со основни знаења за БОНТОНОТ, кои најд..
250 ден.200 ден.
без ДДВ: 190 ден.
-22%
4 годишни времиња
Интегрирана едукативна сликовница за годишните времиња  што нуди содржини за секое годишно врем..
320 ден.250 ден.
без ДДВ: 238 ден.
-20%
Моето семејство
Едукативен прирачник за деца, наменет за децата од предучилишна возраст. Овој прирачник го содржи мн..
250 ден.200 ден.
без ДДВ: 190 ден.
Креативна игра 4-5
Едукативни интегрирани прирачници за деца од предучилишна возраст, компитабилни со принципите и аспе..
350 ден.
без ДДВ: 333 ден.
Креативна игра 5-6
Едукативни интегрирани прирачници за деца од предучилишна возраст, компитабилни со принципите и аспе..
460 ден.
без ДДВ: 438 ден.
-25%
Како да црташ како уметник На Фарма
Забавни книги создадени во соработка со издавачката куќа "Mammoth World" од Индија, наменети за деца..
200 ден.150 ден.
без ДДВ: 143 ден.
-25%
Како да црташ како уметник Интересни цртани ликови
Забавни книги создадени во соработка со издавачката куќа "Mammoth World" од Индија, наменети за деца..
200 ден.150 ден.
без ДДВ: 143 ден.
-20%
Наде и Нено учат за животните
Едукативната сликовница НАДЕ И НЕНО УЧАТ ЗА ЖИВОТНИТЕ наменета е за деца од 6 до 10 годишна воз..
350 ден.280 ден.
без ДДВ: 267 ден.
ЕДУКА МАК Книжарница © 2024. UKION SHOPS